POČETNA STRANICA    SITE MAP    KONTAKT IMpressum
 

Dobrodošli na www.suv.com.hr

pokušat ću na ovim stranicama napraviti pregled različitih SUV vozila, testirati ću ih, snimiti slike i video prezentacije te na taj način prenijeti dio iskustava do Vas. Vozilima obilazim mnoga mjesta i rute te ih na ovoj stranici predstavljam, a Vas pozivam da ih svakako posjetite.
Ja sam Zvonimir Crnković i biti ću Vaš domaćin na ovim stranicama.

Zvonimir Crnković

 


ADVENTURE


OFF
ROAD 

Gorski kotar, zeleno srce hrvatske

    Gorski kotar ili zeleno srce hrvatske kako ga još neki zovu, svojim prirodnim ljepotama ostavlja posjetitelje bez riječi. Toliko je prekrasnih prizora uz put da smo poželjeli pješačiti kako nam nešto ne bi promaklo.

    Obišli smo cijeli Gorski kotar i gotovo sva mjesta u njemu, a sigurni smo da ćemo još puno puta posjetiti Gorski kotar, Risnjak, Fužine, Brod na kupi, Zeleni vir, Golubnjak i sva ostala prekrasna mjesta. Pozivamo i Vas da ukoliko još niste posjetili Gorski kotar i okolicu da napravite to čim prije.

    Prikazati ćemo samo neke slike, jer želimo Vas potaknuti da posjetite Gorski kotar i samostalno ga istražite i doživite svim čulima. Vodite računa da prilikom posjete prirodu ostavite netaknutom.
 

 

 


ŽumberakFužine  -    TOP DESTINACIJA 
Zahvaljujući izvrsnoj cestovnoj povezanosti i zanimljivim sadržajima Fužine su centralno mjesto gorskog kotara. U fužinama ćete pronaći sve što Vam treba, a iz Fužina moći ćete se uputiti u bilo koji drugi dio hrvatske. Za svega tridesetak minuta vožnje možete uživati i u kupanju na moru, no mi preporučamo ipak obilazak Fužina i šire okolice.
 


gorski kotarKupska dolina
Netaknuta priroda, dobre ceste i putevi, blizina mnogobrojnih prirodnih ljepota i kulturnih znamenitosti sa kombinacijom domaće hrane i pića savršen su razlog za posjet i vožnju kroz Gorski Kotar. Nekoliko puta provozali smo se starom cestom prema Rijeci i svaki put ostali zatečeni ljepotom šuma, jezera i prirode opčenito. Pogledajte kako nam je bilo na nekim našim jednodnevnim i višednevnim izletima u Gorski Kotar.
 

TURISTIČKA PONUDA


 

Kuća Sobol
Gorski Kotar i Kupska Dolina Vas pozivaju u posjetu, otkrijte goranski kraj iz udobnosti kuće za odmor Sobol. Kuća je smještena na rubu nacionalnog parka Risnjak u blizini izvora Kupe, rijeke kupe i kupske doline leptira nedaleko od mjesta Brod na kupi
www.sobol.hr

 

 

Pansion Arnika
Pansion Arnika smješten u blizini željezničke postaje, samo 10 minuta hoda udaljen od centra Fužina, na tihoj lokaciji izvan vreve mjesta i prometa. Pansion je okružen borovima koji ljeti pružaju prekrasan hlad i zaštitu od vrućina, odnosno snježnu idilu u zimskim mjesecima. U "Arnici" će Vas opustiti ugodna domaća atmosfera u goranskom ambijentu.
www.appleby.net/arnika

 
 

karta Gorski kotar
  Za sve Vas koji planirate i namjeravate posjetiti Gorski kotar ili samo neka mjesta Gorskog kotara pripremio sam interaktivnu kartu na kojoj sam označio mjesta koja bi svakako trebali posjetiti i razgledati. Nadam se da će Vam se Gorski kotar svidjeti kao i meni, te da ćete se rado vratiti još koji put. Karta se otvara u novom prozoru pa ako imate neki program koji sprečava otvaranje novih prozora potrebno je isključiti ga.

KARTA GORSKI KOTAR

 

  www.suv.com.hr     
     Izrada web stranica
            Optimizacija web stranica
                    Online marketing i oglašavanje


Gorski kotar

Odlučili smo se za posjet zelenom srcu hrvatske. Posjetili smo Gorski Kotar i Fužine. Srdačno mjesto ljubaznih i susretljivih domaćina. Provozali smo se uz gornji tok Kupe, posjetili nekoliko većih jezera i špilja, odmorili se u prirodi, bavili se sportskim ribolovom i dobro se zabavili. Pogledajte našu rutu i saznajte gdje se kriju prave prirodne ljepote. 


NEWSLETTER

Primajte obavijesti izravno na Vašu
e-mail adresu. Pratite kretanja na tržištu, nove modele, prijedloge za izlete, novosti i sudjelujte u nagradnim igrama sa
www.suv.com.hr

PRIJAVITE SE 

MARKETING - OSLIKAVANJE VOZILA

 

 

© www.suv.com.hr     2007. All rights reserved.    Reklam-net  I  izrada web stranica  internet oglašavanje  I oslikavanje vozila